Menjelajah Bukit Engku Busu With Friends =D


☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆

"" Assalamualaikummmm...""

Haa, hari ni kite mau story pasai tuh, tajuk kt atas tuh la..hehe
ini kali pertama tau kite dapat pergi Panjat Bukit Engku Busu ni dengan kawan-kawan meyh. wah. best tauuk  =D

pergi dengan kawan lagi best meyh. hah, kami bukan pergi panjat je tau. kami buat BBQ lagi kt atas bukit tuh. Hajat :: nak bakar je terus bukit tuh...haha..mane ad la, kami baik jeh. kami just bakar HotDog [ bukan anjing panas tetapi sosej laa ]  hehe

kite tgok gmba sudah laa ye..haha
our hiking start form here :D


aceceh, mule-mule je semangat sampai atas dah tercungap-cungap


ini picture yg paling funny sekali..the blue cloth one [izkanda] so cute ..baru 1 per 4 perlajanan, dah penat..!!

aii, dah penat ker bang

sempat lagi berpozing nye ye, sabo je lah

berehat sebentar bersama kit kit no copy cat...haha 

watching the scenery form the sky  =D


okeyh, ni kami dah sampai kt atas ... dan mula menghidupkan api <3


kami [ fye nan iz ] pergi cari batu tp tak jmpe, padahal tak cari pon..haha
kami pon snapping-snapping together-gether la, ape lagi kan..
ini lah kami, tak de keje

fuyoooo, tgok EURO ker ??

That's Me FYEDAUES 

  
awww, poze dia  :D

tarik lagi tarik lagi..haha

alaa, gedik nye..haha


our chef, import tauk. 

 dan inilah hasil nye, cukup menyelerakan... haha [ nak rasa ? ]
Sakit pulak hati tgok sosej ni..haha....tgok je rentung, tapi.......sedap tau isi dalam dia =D

next. panggang ramai-ramai

sosej pack yg kedua. menjadilah sikit dari tadi...hehe

Hah, itu lah BBQ kami. kau ad ? haha..learn form mistake  =D

Okeyh la tuh, penat pulak tgok gmba bnyak-bnyak ni. haha.  sampai sini dah la ye. kBai. muah cikit  <3

☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆





2 comments:

  1. bersemangat naik bukit nampaknyer.....
    lepas nie leh ler ajak abg remy join sekali......

    ReplyDelete